Free Google Monitor

Želite povečati svoje poslovne rezultate? – izboljšajte pozicije vaše spletne strani na iskalnikih!

Optimizacija spletnih strani
je postala skoraj nujno opravilo. Spremljanje pozicij za nas pomembnih ključnih besed v iskalnikih je lahko zelo zamudno opravilo če moramo v iskalniku preverjati vsako ključno besedo posebej.

Free Google Monitor
je brezplačni program za spremljanje pozicij klučnih besed v iskalniku Google.

Pa si poglejmo kratko predstavitev:
googlemonitor

Ko program odpremo, najprej dodamo (s klikom na veliki zeleni plus) spletno stran katero želimo analizirati. Ključne besede lahko dodajamo posamično ali pa jih uvozimo iz tekstovne datoteke. 
Free Google Monitor omogoča v osnovi iskanje po 50 različnih državah – Google iskalnikih – lahko npr. izberemo www.google.com ali www.google.si ali www.google.de,….
Prav tako lahko določimo globino iskanja – program lahko analizira prvih 20, 30. 50 ali 100 zadetkov. Naslednja možnost je sam način iskanja, ki je lahko bolj ali manj prijazen googlovem iskalniku – priporočam čim bolj prijazno varianto, ki je sicer počasnejša, vendar jo lahko več uporabljamo. Če program uporabljamo zelo pogosto, in nismo preveč friendly, se nam lahko zgodi, da nas iskalnik Google “blokira” in nam ne dovoli nadaljnih poizvedb. (Google nima preveč rad programskh iskanj, zato nam na spletu vedno ponuja slikovne kontrole (capcha), da dokazujemo da smo živa bitja in ne roboti) To pa je tudi edina slaba stran tega in podobnih programov.
Free Google Monitor si zapomni vaše pozicije in ko čez nekaj časa – 1 teden ali 1 mesec zopet preverjate svoje pozicije, vam premike tudi slikovno ponazori na način, da izpiše za koliko mest ste napredovali ali nazadovali. Če želite bolj natančna poročila oziroma natančnejšo zgodovino, vam priporočam plačljivo verzijo – Acurate Monitor for Search Engines od istega proizvajalca. Plačljive verzija pa omogočajo iskanje tudi po drugih iskalnikih – Yahoo, Bing,…
Free Google Monitor omogoča spremljanje praktično neomejenega števila spletnih strani in neomejenega števila ključnih besed. Vendar, kot sem že prej omenil, če ga boste veliko uporabljali, se lahko zgodi, da boste dobili začasno blokado, zato program priporočam predvsem za domačo uporabo, za detaljnejše spremljanje pozicij vaše spletne strani, pa je bolje, da si omislite plačljivo verzijo ali podobno profesionalno verzijo ali pa optimizacijo vaše spletne strani prepustite strokovnjakom.

google2

Free Google Monitor omogoča tudi izvoz vaših pozicij v CSV datoteko ali pa na odlagališče, tako da lahko ves čas delate domače analize vaših premikov.

Free Google Monitor je skratka super uporaben programček za spremljanje premikova vaših pozicij. Prevzemite kontrolo nad vašo spletno stranjo. Za še boljše rezultate pa vam priporočam, da se posvetujete s SEO strokovnjakom.

Free Google Monitor brezplačna verzija – (kliknite tukaj)

Accurate Monitor for Search Engines